Mainos
Mainos

Vanhanen: Jälkihoito vaatii kaikkien apua

Terveydenhoitojärjestelmä valmistautuu Suomessa Aasian katastrofin jälkihoitoon. Pääministeri Matti Vanhanen toivoo jälkihoitoon kaikkien suomalaisten panosta.

Pääministeri Matti Vanhanen sanoo Suomen suunnittelevan katastrofin jälkihoidon huolellisesti.

- Eilinen päivä oli erittäin tärkeä, kun vaativin ambulanssilento saatiin suoritettua. Nyt alkaa myös kriisin henkinen hoitaminen, joka on erittäin laaja operaatio. Me kohtaamme tämän kriisin niin kouluissa, työpaikoilla ja omaisten lähellä. Toivottavasti omaisia auttaa tieto siitä, että kaikki suomalaiset ovat tässä mukana.

Katastrofin uhrien evakuointioperaatioon tehtiin johtamisjärjestelmä, johon kytkettiin viranomaisten lisäksi matkatoimistot, SPR, Finnair mukaan. Vanhasen mukaan jälkihoidossa tullaan tekemään samalla tavalla.

- Myös henkisen kriisin hoitamiseen tullaan kytkemään johtotasolla myös erilaiset kansalaisjärjestöt, kunnat, seurakunnat mukaan. Tämä tehdään yhteisenä projektina, Vanhanen lupaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme