Mainos
Mainos

Vanhanen kolkuttelee Naton ovea

Vanhanen kirjoittaa Hufvudstadsbladetissa, että Suomen ja Euroopan tulisi painottaa turvallisuusyhteistyötä Pohjois-Amerikan kanssa.

Pääministeri Matti Vanhasen mielestä Suomen tulee painottaa turvallisuusyhteistyötä Pohjois-Amerikan kanssa. Hänestä Euroopan pitäisi kehittää tässä yhteistyössä aktiivisesti valmiuksiaan.

- Euroopassa ei kannata tuhlata resursseja ja siksi on meidän, kuten muidenkin, syytä painottaa järkevää yhteistyötä Pohjois-Amerikan maiden kanssa, Vanhanen kirjoittaa kolumnissaan Hufvudstadsbladetissa.

Vanhanen katsoo, että sotilasliitto Natosta on hyvä käydä keskustelua samalla kun kehitetään eurooppalaista turvallisuusyhteistyötä. Pääministerin mukaan hallitusten tasolla ei kuitenkaan käydä vakavaa keskustelua eurooppalaisesta puolustusliitosta. Myöskään Vanhanen ei pidä sen luomista ajankohtaisena.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme