Mainos
Mainos

Vanhanen lupasi yhteistyötä työmarkkinajohtajille

Pääministeri Matti Vanhasen hallitus vakuuttaa jatkavansa yhteistyötä työmarkkinaosapuolten kanssa.

Pääministeri Matti Vanhasen hallitus aikoo jatkaa yhteistyötä työmarkkinaosapuolten kanssa. Vanhanen tapasi työmarkkinajohtajien ykköskaartin ensimmäistä kertaa virallisesti tänään. Hän vakuutti tapaamisen jälkeen, että vuoropuhelu etujärjestöjen kanssa tulee jatkumaan.

Hallituksen tavoitteena on erityisesti saada aikaan uudistuksia, joilla työllisyysastetta voidaan nostaa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi opintojen vauhdittamista ja työelämässä pysymistä nykyistä pidempään.

Vanhasen mukaan tapaamisessa ei menty yksityiskohtiin, vaan eri tahot vain kuvasivat väljästi omia näkemyksiään. Yksityiskohtaisemmat keskustelut ovat edessä syksyllä.

Vanhasen tavoitteena on, että hallitus tekisi poliittiset ratkaisut yritysverotuksen uudistamisen peruslinjoista syksyn aikana. Syksyllä odotetaan myös konkreettisia ehdotuksia siitä, miten opintojen edistymistä voidaan jouduttaa ja siirtymistä työelämään aikaistaa.

(MTV3 - STT)

(Seitsemän uutiset 08.08.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme