Mainos
Mainos

Vanhanen naisystävänsä kanssa myös laskettelemassa

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) saapui äänitealan vuotuiseen Emma-gaalaan lauantaina naisseuralaisen kanssa. Eri viestimissä on uutisoitu, että seuralainen on Sirkka Mertala. Kyseessä oli parin ensimmäinen julkinen esiintyminen. Vanhasen seuralaisen henkilölliyyden paljasti ensimmäisenä Savon Sanomat.

Vanhanen istui Mertalan vieressä Helsingin Kulttuuritalolla gaalayleisön keskellä. He saapuivat ja poistuivat Vanhasen virka-autolla juhlatilaisuudesta.

Iltalehden tietojen mukaan ennen gaalan alkua Vanhanen ja Mertala nauttivat ylälämpiössä kahvia ja keskustelivat paikan päällä olleiden taiteilijoiden kanssa. Pari siirtyi seuraamaan konserttia salin puolelle, jossa heillä oli hyvät paikat B-katsomon yläosassa. Emma-gaalan jatkoilla heitä ei näkynyt.

Penkkirivistössä Vanhanen ja Mertala juttelivat hyväntuulisen näköisinä ja liki toisiaan. Tyylikäs Mertala oli pukeutunut mustaan jakkuun ja kapeaan hameeseen. Kaulassaan hänellä oli yksinkertainen koru.

Ilta-Sanomien eilen tavoittama Mertala ei halunnut kertoa mitään illastaan pääministerin kanssa. Myöskään Vanhanen ei halunnut kommentoida.

Tahkolla kolme viikkoa sitten

Tiedotusvälineiden mukaan noin 40-vuotias Mertala työskentelee vakuutuskonserni Tapiolassa johtotehtävissä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa kehitysjohtajana Keskuskauppakamarissa.

Ilta-Sanomien mukaan Mertala harrastaa aktiivisesti liikuntaa, ja hän on osallistunut muun muassa erilaisiin hiihto- ja juoksutapahtumiin Keskuskauppakamarin edustajana. Kolme viikkoa sitten Vanhanen ja Mertala viettivät vapaa-aikaa Tahkolla. Silminnäkijöiden mukaan heidän kanssaan lasketteli myös kaksi peruskouluikäistä lasta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme