Mainos
Mainos

Vanhanen oikoo keskustelua taksilaista: Ei tiedetä vielä yksityiskohtia

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen oikoo julkisuudessa olleita tietoja taksilain uudistamisesta. Vanhasen mukaan keskustelua käydään ilman, että tiedetään kokonaisuutta ja siihen liittyviä yksityiskohtia.

Hänen mielestään on syytä odottaa liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.) esitystä, joka on tiettävästi ensi viikolla lähdössä laajalle lausuntokierrokselle.

– Keskusta on sitoutunut kehittämään ja turvaamaan kohtuuhintaiset taksi- ja muut joukkoliikennepalvelut koko Suomessa, Vanhanen painottaa tiedotteessaan.

Taksilain uudistaminen on osa hallitusohjelman laajaa liikennekaari-hanketta, jonka ensimmäinen vaihe on määrä tuoda eduskunnan käsiteltäväksi ennen juhannusta.

MTV Uutiset kertoi eilen, että Berner olisi avaamassa taksiliikenteen kilpailulle. Sen pelättiin johtavan palveluiden keskittymiseen ja alueelliseen eriarvoistumiseen, koska hiljaisimmilla alueilla palvelut voisivat lakata kokonaan.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme