Mainos
Mainos

Vanhanen on erittäin tyytyväinen Rehnin salkkuun

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) hehkuttaa tyytyväisyyttään Olli Rehnin valintaan EU:n talouskomissaariksi.

- Tämä salkku on erittäin tärkeä niin Suomelle, kuin koko Euroopalle. Salkku vastaa sitä tavoitetta, joka meillä oli. Tavoittelimme painavaa salkkua talous- tai ulkosuhteisiin liittyen, Vanhanen muistuttaa.

Vanhasen mukaan Rehnistä ei tule EU:n komission varapuheenjohtajaa. Varapuheenjohtajuutta ei varsinaisesti tavoiteltukaan, koska sillä ei ole niin suurta merkitystä, Vanhanen lisää.

- Varapuheenjohtajan tehtävät näyttävät kytkeytyvän vähemmän painaviin salkkuihin.

Vanhanen kertoo saaneensa tiedon Rehnin salkusta Euroopan komissiossa sähköpostiviestillä Jose Manuel Barroson kabinetista.

Lautaskiistaan Vanhaselta irtosi vain lyhyt kommentti

Vanhanen kommentoi lautaskiistaa hyvin lyhyesti:

- Lautaskiistan valmistelu jatkuu ja sitten kun valtioneuvosto antaa esityksensä, niin sitten kerrotaan. Valtioneuvoston seuraava istunto on ensi torstaina.

PÄÄMINISTERI VANHANEN: TÄRKEÄ TEHTÄVÄ KOKO EUROOPALLE

KOMISSION PUHEENJOHTAJA BARROSO PERUSTELI VALINTOJAA NÄIN (ENGLANNIKSI)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot