Mainos
Mainos

Vanhanen palasi töihin

Pääministeri Matti Vanhanen oli muutaman päivän sairauslomalla vasempaan jalkaan iskeneen laskimotukoksen vuoksi.

Pääministeri Matti Vanhanen palasi tänään töihin oltuaan muutaman päivän sairauslomalla vasempaan jalkaan iskeneen laskimotukoksen vuoksi. Vanhanen osallistui jo aamulla EU-ministerivaliokunnan kokoukseen. Puoliltapäivin hän oli median ja kansalaisten tavattavana keskustan vaaliteltalla Helsingin Mikonkadulla.

Pääministeri vakuutti vointiaan muutoin hyväksi, mutta myönsi jalan olevan kipeä. Vanhasen mukaan jalassa on tulehdus noin puolen metrin pituudella. Sairausloma ei kuitenkaan enää jatku ainakaan tällä erää. Mahdolliset jatkotoimet ovat lääkärien käsissä.

Pääministeri sanoi alkavansa käyttää vastedes pitkillä lentomatkoilla tukisukkia, jotka ovat jo tilauksessa. Vanhanen oli vasta hiljattain Vietnamissa EU:n ja Aasian huippukokouksessa. Laskimotukoksen on arveltu aiheutuneen lentomatkoista ja kokoussalissa istumisesta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme