Mainos
Mainos

Vanhanen sai talonsa kaupaksi

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) on saanut myytyä Nurmijärven Lepsämässä sijaitsevan omakotitalonsa.

Samalla pääministeri on maksanut pois 280 000 euron asuntolainansa. Asia käy ilmi hänen uudesta sidonnaisuusilmoituksestaan eduskunnalle.

Vanhasen 1,5 hehtaarin tontilla sijaitseva 390 neliön omakotitalo on ollut myynnissä jo kaksi vuotta. Alkuperäinen hintapyyntö talosta oli 1,1 miljoonaa euroa. Tänä syksynä hintapyyntö oli pudonnut jo 795 000 euroon.

Vanhasen vuonna 1996 rakennetussa omakotitalossa on seitsemän huonetta, ja siihen on rakennettu sali vuonna 2000. Tontilla on myös ulkouima-allas ja helikopterikenttä.

Paljon julkisuudessa esitelty talo oli näkyvästi esillä tänäkin syksynä TV2:n Silminnäkijä -ohjelman lahjusvihjailujen vuoksi. Pääministeri teetätti ohjelmasta suivaantuneena TM Rakennusmaailma -lehdellä kuulun "tupatarkastuksen" osoittaakseen perättömiksi ohjelman väitteet saamistaan ilmaisista rakennustarvikkeista.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme