Mainos
Mainos

Vanhanen: Sekä iloa että kyyneleitä

Keskustan puheenjohtaja Matti Vanhanen on pettynyt puolueensa kunnallisvaalitulokseen.

- Vaalikampanjassa vastaanotto ja tunnelmat olivat hyvät, niiden perusteella en odottanut vaalitappiota, Vanhanen tunnustaa.

Vanhasen mukaan perussuomalaisten historiallinen vaalivoitto on syönyt myös keskustan tulosta.

- Perussuomalaisten voitosta osa on pois keskustalta. Keskusta on kantanut hallitusvastuuta, ja esimerkiksi kuntaliitokset eivät ole miellyttäneet kaikkia.

Keskustan puheenjohtaja epäilee lisäksi, että koko puolueen yhteisen kampanjan puuttuminen on saattanut verottaa ääniä jonkun verran.

- Keskustalla ei ollut näissä vaaleissa niin sanottua imagomainontaa eli me mainostimme vain ehdokkaita emmekä puoluetta, toisin kuin muut suuret puolueet vanhanen sanoo.

Vanhanen muistutti kuitenkin keskustan vaalivalvojaisissa Helsingissä, että vaikka tulos jäi toiveita heikommaksi, pääsivät monet keskustan ehdokkaat myös läpi eri valtuustoihin.

- Osa meni läpi, osa putoaa. Täällä on nähty sekä iloa että kyyneleitä, mikä näkyy myös koko tilaisuuden tunnelmassa, Vanhanen kuvailee.

Lue:

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme