Mainos
Mainos

Vanhanen: Selvitän talolaskuni vielä tänään

Pääministeri Matti Vanhanen on kiistänyt Ylen Silminnäkijä-ohjelman tiedot talonsa rakentamiseen liittyen.

Vanhanen on kommentoinut talonsa rakentamisesta noussutta kohua lyhyesti Helsingissä. Vanhanen sanoo, että kaikista rakennusaikaisista tilauksista on pitänyt tulla lasku. Hän kuitenkin aikoo vielä selvittää asiaa tämän päivän aikana.

- Itse tunnistan tästä ohjelmasta yhden sellaisen tilauksen, jonka helsinkiläiselle rakennusyritykselle olen tehnyt. Siitä on pitänyt tulla aivan normaali lasku, mutta koetan selvittää sitä tämän päivän aikana, pääministeri kertoi.

Jos Ylen väitteet koskevat tätä tilausta, kyseessä on Vanhasen mukaan väärinkäsitys. Hän pyysi Yleltä tarkkoja tietoja

julkisuuteen jo aamupäivällä.

- Tällä on sen verran suuri yleinen merkitys.

Vanhanen ei suoraan vastannut kysymykseen, onko hän maksanut laskun.

- Kaikista tilauksista on pitänyt tulla lasku, mutta neljäntoista vuoden päähän minulla ei ole mahdollisuutta tarkistaa eri asioita.

Ylen Silminnäkijä-ohjelman mukaan rakennusliike olisi maksanut pääministeri Vanhasen Nurmijärvelle rakentaman talon kuluja. Ohjelman lähteiden mukaan Vanhanen olisi saanut 400-neliöiseen taloon rakennustarvikkeita yritykseltä, joka on urakoinut Nuorisosäätiölle kerrostaloja.

Pääministeri Vanhanen piti infotilaisuuden tänään klo 12.30. Infotilaisuus on katsottavissa MTV3 Katsomossa.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme