Mainos
Mainos

Vanhanen vähättelee uutta vaalirahakohua

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) vähättelee uusimpia tietoja tapaamisistaan Kehittyvien Maakuntien Suomen tukiliikemiesten kanssa. Helsingin Sanomat kertoi Vanhasen tavanneen tukiliikemiehiä myös vaalien jälkeen.

Vanhanen sanoo tapaamisten olleen vain normaalia suhdetoimintaa.

Pääministeri myös toivoo, että muidenkin puolueiden vaalituet käytäisiin läpi samalla tarkkuudella kuin keskustan ja Kehittyvien Maakuntien Suomen rahaliikenne.

- Oikeastaan toivon, että myös kaikkien muiden puolueiden kohdalla käytäisiin yhtä tarkasti läpi, että mistä on tullut esimerkiksi yli 5000 euron vaalituet. Samalla saataisiin tätä mystiikkaa poistaa tästä. Järjestimme jälkitapaamisen osalle niistä rahoittajista, jotka olivat tukeneet keskustaa vaaleissa. Se on täysin normaalia puoluetoimintaa, myös sponsoritapaamisia järjestetään.

Vanhasen mukaan mediassa on sotkettu tapaamisia toisiinsa.

- Helposti sotketaan näitä asioita toisiinsa, eri palavereita ja niiden tarkoituksia. Tässä on ehkä jonkin verran pyritty luomaan tällaista epäselvää kuvaa kokonaisuudesta.

Lue myös:

Katso pääministeri Matti Vanhasen haastattelu (Seitsemän uutiset 22.6.2009)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme