Mainos
Mainos

Vanhanen: Valtiontaloutta kiristettäneen ensi vuonna

Pääministeri Matti Vanhanen ennakoi, että julkisen talouden tasapainottaminen joudutaan aloittamaan jo ehkä tämän vaalikauden aikana.

Vanhasen mielestä hallituksen on kyettävä luomaan raamit jo tämän vaalikauden aikana sille, kuinka valtion velkaantuminen saadaan hallintaan ja valtiontalous saadaan vakaalle pohjalle. Vanhanen puhui keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Hämeenlinnassa.

- Jos taloustilanne sen sallii, kiristävät toimet on aloitettava jo tämän vaalikauden aikana, arvioi pääministeri Vanhanen. Käytännössä mahdollisista julkisen talouden kiristystoimista päätettäisiin vuoden 2011 budjetin käsittelyn yhteydessä.

- Samanaikaisesti talouden tasapainotuksen ohella on vahvistettava uuden kasvun edellytyksiä ja opittava aiemmasta, totesi pääministeri Matti Vanhanen. Keskustan eduskuntaryhmän kesäkokous Hämeenlinnassa jatkuu huomiseen saakka.

Katso Raimo Pitkäsen raportti (Kymmenen uutiset 24.8.2009)

"Miten valtion talous saadaan vakaalle pohjalle?

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot