Mainos
Mainos

Vanhanen: Verotuksen lapsivähennys takaisin

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Matti Vanhanen on huolissaan suomalaisten työ- ja perhe-elämän yhteensovittamisesta.

Vanhanen esitti puolueensa suurristeilyn pääseminaarissa, että yhteensovittamista helpottaisivat joko valinnanvapauteen perustuva yhteisverotusmalli tai verotuksen lapsivähennys. Hänen mukaansa nämä ratkaisumallit auttaisivat esimerkiksi osa-aikatyön ja lastenhoidon yhdistämistä.

Vastaavat edut tulisi antaa myös yksinhuoltajille.

Vanhanen ilmaisi samalla myös huolensa epävarmuuden kasvamisesta työelämässä. Keskustan puheenjohtajan mukaan suomalaiset kohtaavat yhä enemmän väestön ikääntymisestä ja taloustilanteesta johtuvia muutoksia työpaikoillaan. Hänen mukaansa esimerkiksi työttömyys, useat työsuhteet, lastenhoito tai omien vanhempien hoito voivat tulevaisuudessa mahtua henkilön työuraan.

Keskustan kaksipäiväinen suurristeily on lähtölaukaus puolueen tulevaisuus- ja tavoiteohjelman valmistelulle. Ohjelmassa linjataan keskustan poliittisia tavoitteita 2010-luvulle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot