Mainos
Mainos

Vanhanen vierailee Japanissa

Japanin pääministerin kanssa Vanhasen on tarkoitus puhua mm. EU:n ja Aasian välisestä yhteistyöstä. Pääministeri osallistuu myös Aichin maailmannäyttelyyn.

Pääministeri Matti Vanhanen aloittaa tänään nelipäiväisen vierailunsa Japaniin. Ensimmäisenä päivänään Tokiossa Vanhanen tapaa kruununprinssi Naruhiton Togun palatsissa.

Vanhanen vierailee myös Japanin elinkeinoelämän edunvalvontajärjestö Keidanrenissa tapaamassa järjestön johtoa. Vierailulla on mukana myös liikemiesvaltuuskunta, johon kuuluu edustajat mm. Nokiasta, Koneesta ja UPM-Kymmenestä.

Myöhemmin Vanhanen matkustaa Shinkansen-luotijunalla Nagoyaan. Huomenan hän osallistuu Aichin maailmannäyttelyn Suomi-teemapäivään.

Vierailunsa aikana Vanhanen tapaa myös pääministeri Junichiro Koizumin. Keskusteluissa ovat esillä niin kahdenväliset suhteet kuin EU:n ja Aasian välinen yhteistyö ja muut kansainväliset kysymykset.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme