Mainos
Mainos

Vanhasen hallitukseen luotetaan

Kriittisimmin Vanhasen hallitukseen suhtautuvat nuoret.

Pääministeri Matti Vanhasen punamultahallitukseen luottaa yhä 70 prosenttia suomalaisista. Luottamus on säilynyt alkuvuoden tasolla.

Kansalaisten suhtautumista hallitukseen selvitettiin kokoomuksen Verkkouutisten Taloustutkimuksella teettämässä kyselyssä. Siihen vastanneista kuudennes ei luota hallitukseen. Toinen kuudennes taas ei osaa tai halua kertoa kantaansa. Kriittisimmin suhtautuvat nuoret. Ikäryhmässä 15-24-vuotiaat vain 46 prosenttia sanoo luottavansa hallitukseen.

Sen sijaan 50-79-vuotiaiden keskuudessa hallitus nauttii vankkaa 81 prosentin luottamusta. Työväestön luottamus hallitukseen on hieman heikompaa kuin toimihenkilöiden, johtavassa asemassa olevien ja yrittäjien.

Tutkimusta varten haastateltiin 1002 15-79-vuotiasta mannersuomalaista huhtikuun puolivälin tienoilla. Selvityksen virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä puolen tai toiseen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot