Mainos
Mainos

Vanhasen kerjäämiskiellosta nousi myrsky

Pääministeri Matti Vanhasen eilen antamasta ohjeesta kerjäläisten kohtelusta on herännyt vilkas keskustelu. Jo pelkästään se, että pääministeri ottaa tämän kaltaiseen asiaan näin suoran kannan, on kirvoittanut mediassa lukuisia kommentteja.

Vanhanen vetosi eilen suomalaisiin, että nämä lopettaisivat rahan antamisen kerjäläisille. Vanhasen mielestä se olisi tehokkain tapa kitkeä kerjääminen Suomesta.

Nettikeskusteluissa kommentoijien selvä enemmistö antaa tukensa Vanhasen ajatuksille, mutta osa on suorastaan tyrmistynyt hänen linjauksistaan. Vastustajat moittivat Vanhasta romanikerjäläisten syrjimisestä ja heidän toimeentulo-ongelman kieltämisestä.

Lisäksi monet kirjoittajista piikittelevät Vanhasta ja muita poliitikkoja siitä, että Vanhanen on haluton muuttamaan lakia. Kommenteissa kerjääminen ja poliitikkojen saamaan vaalituki linkitetään yhteen. Haluttomuus muuttaa lakia nähdään merkkinä poliitikkojen oman selustan varmistamisesta

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme