Mainos
Mainos

Vanhasen puheet eivät tyydytä SDP:tä

SDP ei tyydy pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) puheisiin vaalirahoitussotkusta. Vanhanen sanoi eilen, että hallitus ei anna tiedonantoa tai pääministerin ilmoitusta.

SDP:n puoluehallitus vaatii Vanhasta kertomaan tietonsa avoimesti eduskunnassa. Puheenjohtaja Eero Heinäluoman mielestä on uskomatonta, että pääministeri esittää, mitä opposition on tässä tilanteessa tehtävä. Tällä hän viittasi Vanhasen mainintaan mahdollisesta välikysymyksestä.

Heinäluoma korosti puoluehallituksen kokouksen jälkeen, että SDP ei ole nyt kaatamassa hallitusta. Se haluaa vain tietoa ennen kaikkea Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen taustoista ja keskustan roolista.

Puoluehallitus ei ottanut kantaa välikysymysasiaan. SDP:n eduskuntaryhmä käsittelee vaalirahoituskysymystä ylimääräisessä kokouksessaan iltapäivällä.

Vakavin asia koko sotkussa Heinäluoman mielestä on, että liikkeellä on ollut paljon rahaa, josta ei ole tiedetty. Hän vihjaisi, että tapaamisissa on puhuttu muustakin kuin vaalirahasta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme