Mainos
Mainos

Vanhemmat tyytyväisiä lasten aamu- ja iltapäivätoimintaan

Huoltajat ovat tyytyväisiä koululaisille järjestettyyn aamu- ja iltapäivätoimintaan. Huoltajat antavat toiminnasta kouluarvosanan 8,5.

Neljä viidestä pitää toiminnan hinta-laatusuhdetta hyvänä. Parannusta toivotaan toiminnan suunnitteluun, tiloihin, liikuntaan, ulkoiluun ja harrastuksiin.

Suomen kunnissa toimii kaikkiaan yli 2500 aamu- ja iltapäiväryhmää, joihin osallistuu yli 35 000 lasta. Aamu- ja iltapäivätoiminnan pääasiallinen tuottaja on kunta, joka järjestää yli 50 % toiminnasta.

Seurannassa oli 226 kuntaa. Kyselyyn vastasi noin 7100 huoltajaa, 2300 aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaa ja 190 kuntakoordinaattoria.

Opetushallitus toteutti kolmannen valtakunnallisen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan seurannan tammi-helmikuussa 2009. Seurantaan liittyvä sähköinen kysely suunnattiin lasten huoltajille, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajille sekä kuntien koordinaattoreille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot