Mainos
Mainos

Vanhentunut laku tuli kalliiksi Stockmannille

Stockmann on joutunut jo antamaan ensimmäiset sadan euron lahjakortit asiakkaille hyvityksenä kaupan tuotteista, joista on löytynyt vanhentunut myyntipäiväys.

Stockmannin varatoimitusjohtaja ja tavarataloryhmän johtaja Heikki Väänänen vahvistaa MTV3:n uutisille, että iltapäivään mennessä kauppa oli antanut kaksi 100 euron lahjakorttia.

Vanhentuneet myyntipäiväykset löytyivät lakritsipatukasta ja valmiskastikepussista.

Stockmann ilmoitti tänään puolen sivun kokoisessa mainoksessa Helsingin Sanomissa, että se antaa sadan euron lahjakortin jokaisesta Stockmann Herkun elintarvikepakkauksesta, jossa on vanhentunut myyntipäiväys.

Kampanja on Stockmannin vastaus kaupan keväästä asti jatkuneeseen elintarvikekohuun.

Voiko asiakas huijata?

Stockmannin kampanja saattaa saada liikkeelle myös epärehellisiä kansalaisia. Kauppaanhan voi tuoda kotoaan vanhaksi menneen tuotteen, sujauttaa se hyllylle, ja ilmoittaa tämän jälkeen kaupalle vanhasta tuotteesta.

- Tänään ilmitulleissa kahdessa tapauksessa tuotteet olivat löytyneet kaupan hyllyltä. Tässä on vain luotettava ihmisten rehellisyyteen - muuta vaihtoehtoa ei ole, sanoo Väänänen.

Jos jo ostetussa tuotteessa on vanhentunut myyntipäiväys, on asiakkaan osoitettava kuitti ostoksestaan.

- Kuitin päivämäärää ja tuotteen päivämäärää vertaamalla selviää, mitä on tapahtunut, Väänänen toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme