Mainos
Mainos

Vanhukset näkevät nälkää Helsingissä

Helsingin kaupungin vanhusten ateriapalvelu ei toimi ja sadat vanhukset valittavat päivittäin jääneensä ilman ruokaa. Liikelaitos Palmia vastaa, ettei sille toimiteta ajanmukaisia tietoja vanhuksista.

Yleisradion uutisen mukaan Helsingin kaupungin kotiateriapalveluista huolehtiva liikelaitos Palmia ei pysy tehtäviensä tasalla ja pahimmillaan vanhukset ovat jääneet päiväkausiksi ilman aterioita.

Ruokapalvelun tilaaja on Helsingin terveyskeskus, mutta Palmian mukaan terveyskeskuksesta ei toimiteta ajantasaisia tietoja Palmialle.

- Emme saa asiakastietoja. Tiedot joko puuttuvat kokonaan tai sitten ne ovat vanhentuneita, kertoo ruokapalvelupäällikkö Leila Korhonen Palmiasta Ylelle.

MTV:n uutisten tietojen mukaan Helsingin terveysviraston ylin johto on kutsunut Palmian johtajat pikakokoukseen, joka alkoi kello 12. Kokouksessa on tarkoitus ratkaista, miten kaikille vanhuksille saadaan ateria joka päivä. Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Paula Kokkonen on pyytänyt asiasta selvityksen alaisiltaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme