Mainos
Mainos

Vankiloiden huumetesteistä masentavia tuloksia

Vankiloiden huumetesteistä on saatu masentavia tuloksia. Vankilat saivat kesäkuun alussa oikeuden ottaa vangeilta virtsakokeen, jos vankia epäillään huumausaineiden käytöstä. Esimerkiksi Helsingin keskusvankilassa lähes joka toinen testattu vanki on antanut positiivisen näytteen. Vastaavanlaisia tuloksia on saatu myös Riihimäen keskusvankilassa. Tarkkaa testimäärää ei ilmoiteta, mutta testatuista noin 40 prosenttia on antanut positiivisen näytteen.

Jos näyte osoittautuu positiiviseksi, se lähetetään vielä laillistettuun laboratorioon varmennettavaksi. Näin taataan vangin oikeusturva.

Enemmän vankiloiden huumetestien tuloksista Tomi Einosen jutussa. 1:40. Haastateltavina ovat apulaisjohtaja Erkki Kuuluvainen sekä laboratoriohoitaja Mirja Tarvainen Helsingin keskusvankilasta.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot