Mainos
Mainos

Vantaalla Bauhaus-liikeessä ei ollut räjähdettä

Vantaalla tavaratalossa räjähteeksi epäilty esine on paljastunut vaarattomaksi. Poliisi epäilee ilkivaltaa.

Bauhaus-tavaratalon räjähteeksi epäillystä esineestä ei löytynyt räjähdysainetta. Sen sijaan purkissa oli piippaavaa ääntä antava hälytyslaite. Piippaava laite oli sijoitettu maalipurkkiin, joka oli piilotettu puutarhaosastolle kukkaruukkujen sekaan.

-Teko viittaa ilkivaltaan. Nyt selvitellään normaalissa järjestyksessä mistä tässä voisi olla kysymys, ylikomisario Seppo Kujala Helsingin rikospoliisista kertoi. Poliisi antoi tavaratalolle luvan liikkeen avaamiseen, sillä tavaratalosta ei löytynyt mitään erityistä perusteellisissa tutkimuksissa. Tavaratalo avattiin kuuden aikoihin illalla poliisin varmistettua, että asiointi siellä on turvallista.

Liike evakuoitiin päivällä ja liikenne pysäytettiin läheisellä Tuusulantiellä, kun kaupan työntekijät ilmoittivat poliisille löytäneensä epäilyttävän esineen liikkeen tiloista.

Liikenne Tuusulantiellä palautui normaaliksi kolmen maissa iltapäivällä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme