Mainos
Mainos

Vantaalla puidaan remonttihankkeita

Rakentamisen huonosta laadusta löytyy Suomesta kosolti esimerkkejä, joista Vantaan Myyrmäen urheiluhallin peruskorjaus lienee yksi viimeisimmistä. Vantaan kaupunginvaltuusto käsittelee tänään remontin tarkastusraporttia ja epäonnistumisen mahdollisia syitä.

Vantaan Myyrmäen uimahallin isossa altaassa on vesi pysynyt nyt parisen kuukautta, joulukuussa se nimittäin valahti kuiviin, vaikka juuri oli tehty reippaasti budjettireunojen yli loiskunut remontti. Vettä tuli urheilutalon alakertaan puoli miljoonaa litraa. Allasvuoto saatiin tukittua, mutta nyt on käsillä toinen vuoto, sillä uimaveden puhdistusaltaasta katoaa vettä jopa 7 000 litraa yhden yön aikana. Kukaan ei vielä tänään tiennyt, mihin se perustuksissa menee.

Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tapani Mäkinen pitää kasvavan kaupungin remonttivirheitä huolestuttavina.

- Vantaahan voimakkaasti kasvava kaupunki. Tämä on meille arkipäivää, ja jos tämä on arkipäivää, on erittäin huolestuttavaa, että tällaista pääsee tapahtumaan. Tikkurilan uimahallissa olemme ehkä myös syyllistyneet vähän Myyrmäen kaltaiseen tilanteeseen, sillä kesken perusparannustyön on löytynyt kohteita, jotka pitäisi samalla korjata. Toisaalta on myös perusparannuksen laajuutta jouduttu pienentämään kesken kaiken. Kun kuntatalous tänä päivänä on ahdingossa, ovat myöskin perusparannukset haasteellisia, Mäkinen sanoo.

Myyrmäen urhailutalon peruskorjaushanke on nyt kaatunut poliitikkojen syliin. Vantaan valtuusto käsittelee tämäniltaisessa kokouksessaan ensimmäistä remontin tarkastusraporttia, seuraava tulee parin viikon päästä. Niillä yritetään saada tolkkua remonttihankkeisiin.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 01.03.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme