Mainos
Mainos

Vantaalla raju rivitalopalo – neljä ihmistä pelastettu

Vantaalla on tulipalossa tuhoutunut kaksikerroksisen rivitalon yksi asunto. Asunnossa oli palon syttyessä sisällä kaksi aikuista ja kaksi lasta, mutta he pääsivät itse pois huoneistosta.  
Päivystävän palomestarin Simo Koposen mukaan kaikki neljä on kuljetettu sairaalaan. Koponen ei lähtenyt arvioimaan, missä kunnossa nelikko on.

Palossa tuhoutuiyksi luhtitalotyyppisen rivitalonylemmän kerroksen asunnoista. Asunto paloi Koposen mukaan roihuten, kun pelastuslaitos saapui paikalle. Myös viereiset asunnot kärsivät savuhaittoja.

Rivitalossa on kaikkiaan 24 asuntoa. Kaikki muutkin rakennuksessa palon syttyessä olleet pääsivät omin toimin ulkosalle.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai tiedon Simonkylässä Kallioimarteentiellä syttyneestä palosta hieman ennen kello kolmea yöllä. Palo on saatu sammutettua. Palon syttymissyy ei ole päivystävän palomestarin mukaan tiedossa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme