Mainos
Mainos

Vantaalla tarkistettiin pommisalkku

Aluehälytyskeskukseen tehty ilmoitus marketin pihalla olevasta pommista aiheutti hälytyksen Vantaan Hakunilassa iltapäivällä. Paikalle hälytettiin Vantaan palolaitoksen sekä Helsingin, Vantaan ja liikkuvan poliisin yksiköitä, jotka eristivät alueen Hakunilantien varrella Kannuskujalla.

Marketin lasinkeräyspisteen vierestä löytyi salkku, jossa oli vähäinen määrä ilotulitetyyppistä räjähtävää aihetta. Yli kaksi ja puoli tuntia kestäneen tarkistustyön jälkeen purettiin maassa oleva salkku, joka sisälsi muovipussin ja pienen määrän räjähteitä.

Komisario Pekka Kiiskin mukaan salkussa oli vain räjähdettä, laukaisinta tai sen johtoja salkussa ei kuitenkaan ollut. Poliisitutkimukset pommisalkun ympärillä jatkuvat.

Kello 15.37 hätäkeskukseen ilmoitettiin, että Kannuskuja 2:n pihalla on kahden lasinkeräysastian välissä pommi. Lasinkeräys sijaitsee S-Marketin pihalla. Poliisin pommikoira ja pommimiehet tutkivat kohdetta. Pommikoira ei haistanut aluksi salkussa olevaa räjähdettä. Muiden tutkimusten jälkeen pommimiehet avasivat salkun, josta löytyi pieni määrä räjähdettä. Tilanne paikalla oli ohi 18.10.

Alue oli eristettynä sivullisilta ja liikenteeltä, eikä mahdollisesta pommista ollut viranomaisten mukaan vaaraa ulkopuolisille. Poliisi selvittää nyt, kuka salkun paikalle toi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme