Mainos
Mainos

Vantaalla urbaanit kerrostalomessut, järjestäjä toivoo yleisöennätystä

Vantaan Kivistöön nousee harvinaisen tiivis asuntomessualue ja tuliterä junarata vie miltei suoraan alueen portille. Vantaan kaupungilla tapahtumaan odotetaan jopa yleisöennätystä.

Vuoden 2015 asuntomessuilla viimeistellään pintoja vielä pari päivää ennen porttien avaamista. Vantaan kaupungilla messuprojektia johtaja Paavo Hiltunen odottaa perjantaina 10.7. aukeavia messuja innolla.

– Meillä on mahdollisuudet jopa kävijäennätykseen. Asuntomessut eivät Suomessa ole koskaan olleet näin keskeisellä paikallaa, Hiltunen sanoo.

Tähän mennessä eniten yleisöä ovat vetäneet Tuusulan asuntomessut vuonna 2000. Siellä kävi 271 000 vierasta.

Messujen houkuttelevuutta lisää tuliterä kehärata, jonka asemalta on alle kilometri messualueelle.

Hiltusen mukaan messut ovat muutenkin poikkeukselliset. Kivistön messualue on tiivis ja sinne on valmistunut yli 300 kerrostaloasuntoa. Yleensä asuntomessut keskittyvät pientaloihin. 

Kivistön messualueelle rakennetaan yhteensä noin 350 asuntoa. Näyttelykohteina on muun muassa 24 omakotitaloa, kolme paritaloa ja yhdeksän kerrostaloasuntoa. Asuntomessut ovat avoinna 10.7.–9.8.2015.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme