Mainos
Mainos

Vantaan käräjäoikeus päätti jatkaa junakaapparin vangitsemista

Vantaan käräjäoikeus päätti tänään jatkaa virolaisen junakaapparin vangittuna pitämistä. Asiaa käsitellään uudelleen 14. elokuuta.

Virolaismies odottaa oikeudenkäyntiä Vantaan poliisilaitoksen poliisivankilassa. Poliisin tutkinta-aineisto valmistuu ensi viikon puoleen väliin mennessä, jolloin se toimitetaan kihlakunnansyyttäjä Regina Apajasalolle. Hän arvioi, että syyteharkintaan menee pari päivää.

Käräjäoikeus vangitsi ensi kerran kaapparin viime viikon keskiviikkona. Poliisi oli esittänyt miehen vangitsemista virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja laittomasta uhkauksesta. Virolaismies kaappasi junan Vantaan Hiekkaharjussa toissa viikon lauantaina.

Poliisi on jatkanut jutun tutkintaa haastattelemalla junan matkustajia, kuljettajaa ja konduktööriä sekä junaa piirittäneitä poliiseja. VR esittää korvausvaatimuksensa. VR:n lausunto valmistuu lähipäivinä ja se liitetään syyttäjälle annettavaan aineistoon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme