Mainos
Mainos

Vantaan Sanomat: Teinitytöt ahdistuivat uimahallissa – mummot ojensivat säännöistä rasistiseen sävyyn

Tunteet nousivat pintaan Myyrmäen uimahallissa Vantaalla, kun vanhemmat naishenkilöt katsoivat aiheelliseksi ojentaa liikuntatunnille osallistuneita teinityttöjä.

Vantaan Sanomien mukaan tapaus sattui viime viikolla, kun liikuntatunnilla olleet oppilaat ja opettaja ilmoittivat törkeästä häirinnästä hallin henkilöstölle. 

Uimahallin mukaan iäkkäät, saunomassa olleet naiset olivat ohjeistaneet ulkomaalaistaustaisia tyttöjä "aggressiivisesti ja kärkkäästi" siitä, että hallissa pitää peseytyä ilman uimapukua. 

Vantaan Sanomien mukaan naiset puhuivat tytöille loukkaavasti ja rasistissävytteisesti. Oppilaat kokivat tilanteet ahdistavina ja rasistisina, jopa pelottavina.

Henkilökunta keskusteli osapuolten kanssa ja sai tilanteen rauhoittumaan.

Tyttöjä ohjeistaneita seniorinaisia on tiettävästi useita. Henkilökunta ei olekaan ainakaan vielä määrännyt kenellekään porttikieltoja.

Vanhemmat naiset ovat aiemminkin ojentaneet peseytymässä olleita nuoria naisia, myös kantasuomalaisia, uimahallista kerrotaan.

Koko juttu Vantaan Sanomista.

Kommentointimahdollisuus suljettu asiattomien viestien vuoksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme