Mainos
Mainos

Vapaaehtoinen auttaja Lauttasaaren onnettomuuspaikalla: "Pahalta näytti"

Lapinlahden sillalla sattuneessa kahden bussin törmäyksessä on ollut useiden viranomaisten hälytysyksiköiden lisäksi auttamassa myös vapaehtoinen pelastaja Jarkko Hyöppönen.

-Kun saavuin paikalle, niin tilanne sillalla näytti pahalta.  Toisen bussin keula oli romuttunut puoliksi pois, mutta onneksi ei kuljettajan kohdalta, kertoo Hyöppönen MTV Uutisille.

Hyöppönen toteaa, että kahden ison ajoneuvon törmäyksestä tuli väistämättä mieleen tuli Konginkankaan tuhoisa onnettomuus, jossa rekka törmäsi bussiin. Uhkaavasta tilanteesta huolimatta tällä kertaa ei ole onneksi tullut tietoja vakavista loukkaantumisista.

-Mutta tässä oli ainekset suureen onnettomuuteen kun ajatellaan, että tämä tapahtui vielä sillalla. Tarkastimme varmuuden vuoksi vielä sillan altakin, että sinne ei ollut ketään päätynyt.

Hyöppöselle vapaaehtoinen auttaminen on tuttua, sillä hän toimii toiminnanjohtajana Kadonneen etsintä -ryhmässä. Hän kiittelee poliisien toimintaa, kun he ottivat operaatioon mukaan auttamaan myös ns. "maallikon".

Hyöppönen muistuttaa autoilijoita, että onnettomuuspaikkojen ohi ei saa porskutella liian kovaa vauhtia. Tällä riskeerataan tarpeettomasti onnettomuudessa mahdollisesti loukkaantuneita tai heidän auttajiaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme