Mainos
Mainos

Vapaavuori arvostelee Paateroa sooloilusta – "kävimme kipakan keskustelun"

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.) paheksuu omistajaohjausministeri Sirpa Paateron (sd.) toimintaa. Vapaavuoren mielestä on vastuutonta, että toimivaltainen ministeri vaihtaa merkittävän yhtiön hallituksen puheenjohtajan muita informoimatta.

Vapaavuoren mukaan talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa vain todettiin, että päätös on tehty. Hänen mukaansa siitä käytiin myös kipakka keskustelu.

Solidiumin hallituksen puheenjohtajan vaihdoksesta kerrottiin tänään. Ylimääräinen yhtiökokous valitsi väliaikaiseksi puheenjohtajaksi hallituksen jäsenen Heikki Bergholmin. Aiemman puheenjohtajan Pekka Ala-Pietilän hallitustaival kaatui Paateron mukaan luottamuspulaan.

– Erityisen ikävää on, että kyse on Solidiumista, joka on perustettu siksi, ettei päivänpolitiikka pääsisi vaikuttamaan toimintaan. Toivon, ettei tästä aiheudu harmia yhtiön uskottavuudelle, Vapaavuori sanoi STT:lle.

  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme