Mainos
Mainos

Vapaavuori kertoo tavoitteistaan puheenjohtajakisassa

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori kertoo tänään tavoitteistaan ja kampanjastaan kokoomuksen puheenjohtajakilpailussa. Hän pitää lehdistötilaisuuden aamulla.

Vapaavuori kertoi eilen pyrkivänsä kokoomuksen puheenjohtajaksi ja samalla uudeksi pääministeriksi. Hän on ensimmäinen puheenjohtajakilpailuun ilmoittautunut kokoomusvaikuttaja.

Puheenjohtajakisaan lähtöä harkitsevat myös liikenne- ja kuntaministeri Henna Virkkunen, ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb, sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko sekä eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo. Myös Virkkunen on kutsunut aamuksi koolle tiedotusvälineiden edustajia, mutta tilaisuuden aiheeksi on kerrottu eurovaalit.

Kokoomus valitsee uuden puheenjohtajan kesäkuussa Lahdessa. Jyrki Katainen ilmoitti 5. huhtikuuta jättävänsä puheenjohtajuuden ja pääministerin tehtävän.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme