Mainos
Mainos

Vapaavuori lyttää ympäristöhallinnon kovin sanoin

Kaivoksista käytävän keskustelun kärjistyminen huolestuttaa kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajaa Jan Vapaavuorta. Hän kirjoittaa blogissaan, että syntyneessä vastakkainasettelussa on vaarallisia enteitä.

Vapaavuori oudoksuu sitä, että työllisyys- ja ympäristöarvot asetetaan nyt vastakkain ja asiasta tehdään jopa mielipidekyselyjä.

Samalla Vapaavuori arvostelee varsin kipakasti ympäristöhallintoa. Se on Vapaavuoren mielestä ollut käsittämättömällä tavalla kuutamolla viime vuosien kaivoskysymyksissä.

Vapaavuori kirjoittaa, että viimeaikainen tapahtumainkulku onkin "lähes häpeäksi edistykselliseksi kuvitellulle ympäristöministeriöllemme".

– Samalla kun ympäristöministeriö alaishallintoineen nyt on terästäytymässä, on ensiarvoisen tärkeää välttää ne ylilyönnit, joihin tällaisissa tilanteissa niin helposti ajaudutaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme