Mainos
Mainos

Vapaavuori varoittelee poliittisista irtiotoista

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jan Vapaavuori jarruttelee vaatimuksia muuttaa budjettiesitystä. Hallituspuolueiden liikkumavara poliittisiin irtiottoihin on nyt rajallinen, Vapaavuori huomauttaa.

Irtiottoja on nähty epätavallisen paljon, kun hallituspuolueiden edustajat ovat vaatineet lievennyksiä ehdotettuihin leikkauksiin.

Vapaavuori opasti eduskuntaryhmänsä kesäkokouksessa Loviisassa, että vaikeiden hallitusneuvottelujen jälkeen on aika vaalia hallituksen yhtenäisyyttä.

Perussuomalaisten haamu kiusaa Vapaavuorta

Vapaavuoren mukaan aivan liian montaa asiaa, debattia ja päätöstäkin leimaa jonkinlainen ”taustalla lymyilevä persujen haamu”.

– Liian paljon on reagointia kaverin sutkauksiin, liian paljon flirttailua kilpailijan aatoksilla, liian vähän omaehtoista tekemistä, Vapaavuori tuskaili.

Vapaavuoren mielestä ainakin osa ajankohtaisista murheista johtuu siitä, että ”jytkyjengi” on päässyt - tai itse asiassa päästetty - vaikuttamaan maan asioiden hoitoon puolueen parlamentaarista kokoa vahvemmin.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme