Mainos
Mainos

Vappu ei juuri muuta aikatauluja

Ruokakaupat ja Alkon liikkeet sulkevat ovensa vappuaattona tavallisen lauantain tapaan kello kuudelta illalla. Sekä kaukobussit että VR:n kaukoliikenne seuraavat vappuviikonloppuna pääsääntöisesti normaaliaikatauluja.

Vappu tuo vain vähän muutoksia joukkoliikenteeseen ja erilaisiin peruspalveluihin. Tämä johtuu siitä, että vapun aatto osuu tänä vuonna lauantaille ja yleinen vapaapäivä vapunpäivä sunnuntaille. Elintarvikeliikkeet ja muut päivittäistavarakaupan myymälät voivat olla normaalisti avoinna tänään kello 7-18, mutta huomenna ne ovat kiinni.

Alkon liikkeet sulkevat ovensa tänään kello 18 ja ovat huomenna kiinni. Pankit ovat suljettuna vappuviikonlopun. Postin omat toimipaikat ovat kiinni sekä tänään että huomenna. Poikkeuksen tekee Helsingin pääposti, joka palvelee vappuaattona klo 10-18. Yrittäjien hoitamat reilut 1000 postia palvelevat vappuna omien aukioloaikojensa mukaan.

Kaukobussiliikenne kulkee vappuviikonlopun normaaliaikataulussa. Ainoastaan joillakin seudullisilla linjoilla vapunpäivän vastaisen yön liikenteessä voi olla muutoksia. VR:n kaukoliikenne toimii vappuviikonloppuna normaaliaikataulussa. Joukkoliikenne kulkee vappuaattona normaalissa lauantaiaikataulussa ja vapunpäivänä pyhäaikataulujen mukaan.

Monessa kaupungissa sisäistä yöliikennettä on lisätty lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Pääkaupunkiseudun kuntien sisäinen liikenne ja seutuliikenne kulkevat vappuaattona normaalien arkiaikataulujen mukaisesti, mutta osa vuoroista ajaa poikkeusreittejä. Yöliikennettä on normaalia pidempään ja lähtöjä runsaammin. Myös huomenna vapunpäivänä ajetaan lauantaiaikataulujen mukaan.

Autoliikennettä on rajattu useassa kaupungissa vappuviikonloppuna vappuun liittyvien tapahtumien vuoksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot