Mainos
Mainos

Vappua vietetty rauhallisesti

Vappua on vietetty leppoisissa merkeissä. Poliisit eri paikkakunnilla luonnehtivat juhlintaa rauhalliseksi.

Poliisit ja hätäkeskukset luonnehtivat vappuaattoiltaa suorastaan ihmeellisen rauhalliseksi eri puolilla maata. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ei ollut iltaseitsemään mennessä sattunut mitään tavallisesta viikonloppuillasta poikkeavaa. Rauhallista oli myös Keravalla, Tammisaaressa ja Lohjalla, jossa kuitenkin jouduttiin noukkimaan veneestä pudonnut mies.

Myös Kaakkois-Suomessa oli rauhallista. Osittain siitä oli kiittäminen taivasta, joka pudotteli paikoin luntakin. Sitä saatiin ainakin Lappeenrannassa ja Imatralla. Jokunen lumihiutale putoili Kuopiossakin. Siellä oli varsin rauhallista niin kuin muuallakin Itä-Suomessa.

Keski-Suomesta ei liioin saatu suuria uutisia, vaan meno oli kuin tavanomaisena viikonloppuna. Länsi-Suomen suurissa kaupungeissa vappuaattoilta sujui järjestyspoliisien mukaan melko rauhallisesti. Turussa tosin oli aloitettu juhlinta jo myöhään eilisiltana, jolloin poliisi oli ottanut kiinni parikymmentä päihtynyttä.

Oulussa vappuaaton sää suosi kävelykadulla ja torilla kuljeskelemista. Oulun keskustassa Rotuaarin ja torin välillä oli ihmisiä liikkeellä huomattavasti enemmän kuin Kärppien liigamestaruusiltana. Oulun poliisin ja hätäkeskuksen mukaan juhlinta oli kuitenkin maltillista vielä alkuillasta.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 30.04.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme