Mainos
Mainos

Varapuhemies Koskena esiintynyt autovaras kiinni

Mies huijasi itselleen kaksi arvoautoa väärennetyillä henkilöllisyyspapereilla. Molemmat autot on saatu takaisin.

Eduskunnan varapuhemies Markku Kosken henkilötiedoilla esiintynyt autovaras on otettu tänään kiinni Heinolassa.

Mies oli etsintäkuulutettuna Helsingissä tapahtuneiden törkeiden petosten vuoksi. Mies oli ottanut autoliikkeista koeajoon kalliita ajoneuvoja esiintyen varapuhemies Koskena. Molemmat miehen kepulikonstein hankkimat ajoneuvot on saatu takaisin.

Herttoniemen Vehosta väärillä papereilla esiintynyt huijari vei mukaan 80 000 euron Mercedes Benzin ja viereisestä Laakkosen autoliikkestä suunnilleen samanhintaisen BMW:n.

Huijari oli väärentänyt muun muassa Kosken ajokortin ja varapuhemiehen kotikunnassa Kärsämäellä sijaitsevan yrityksen valtakirjan nimikirjoituksineen. Huijari oli tutkinut tiedot tarkaan, mutta ajokorttiväärennyksessä Koskella on parta ja erinäköisyyttä löytyy enemmänkin.

Koski kertoi eilen tehneensä asiassa yhteistyötä poliisin kanssa. Vielä eilen Kosken papereilla yritettiin huijata Volvoa Mikkelissä.

Tutkinnanjohtaja, komisario Mikko Masalin Itäkeskuksen poliisista arvioi eilen, että huijauksen taustalla on jengi, joka toimii arvokkaiden autojen parissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme