Mainos
Mainos

Varastettujen autojen hajottamo löytyi maatilalta

Etelä-Karjalassa on paljastunut varastettujen autojen hajottamo. Valkealan ja Luumäen rajan tuntumassa sijaitsevalta maatilalta on löytynyt ainakin viisitoista varastettua autoa, jotka on valtaosin purettu.

Kätköpaikka tuli päivänvaloon poliisin toiseen rikokseen liittyvän kotietsinnän yhteydessä, kertoo autovarkauksia tutkiva rikoskomisario Antti Vilkko Lappeenrannan poliisista.

Autot löytyivät viime viikon lopulla, ja tutkinnat ovat vasta alkuvaiheessa. Poliisi on pidättänyt kymenlaaksolaisen miehen autovarkauksiin liittyen. Lisäksi poliisi etsii edelleen toista henkilöä kätkemisrikokseen epäiltynä.

Vilkon mukaan autot on varastettu eri puolilta Etelä-Suomea. Kaikkiaan maatilalla on noin sata autoromua. Tilalla on tehty korjaamotöitä, ja autot lojuivat sekä piha-alueella että maatilan rakennuksissa. Vilkko tähdentää, että maatilalla vakituisesti asuvilla ei ole kätkemisrikoksen kanssa mitään tekemistä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme