Mainos
Mainos

Varkaudessa ei merkkiä koulutyttöjen ammuskelijasta

Poliisi on jatkanut etsintöjä Varkaudessa tänä aamuna ilmoitetun ammuskelutapaukseen liittyen. Tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä ei ole löytynyt.

Pohjois-Savon hätäkeskukseen ilmoitettiin hieman puoli yhdentoista jälkeen, että kolme Könönpellon ala-asteen ekaluokkalaista tyttöä oli kouluun tulomatkalla kohdannut päihtyneen miehen. Tyttöjen kertoman mukaan mies oli ammuskellut heitä kohti Valtatie 23:n alikulkutunnelin läheisyydessä.

Poliisi on tarkastanut kerrotun tapahtumapaikan, eikä sieltä löytynyt mitään viitteitä siitä, että paikalla olisi ammuttu ampuma-aseella.

Tyttöjen ilmoittamasta ammuskelusta tai aseen kanssa liikkuneesta henkilöstä ei ole myöskään tullut hätäkeskukseen tai poliisille muita ilmoituksia.

Poliisi pyytää edelleen tapaukseen liittyen yleisöhavaintoja tai muita tietoja vihjenumeroon 071 875 6880.

Poliisi on kutsuttu huomisaamuksi Könönpellon koululle keskustelemaan tapahtuneesta koulun oppilaiden ja opettajien kanssa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme