Mainos
Mainos

Varsinais-Suomessa autoileva: Ota moottorisaha mukaan

Varsinais-Suomen poliisi varoittaa vaarallisen voimakkaasta tuulesta. Poliisin tiedotteen mukaan pelastusviranomaiset eivät ehdi välittömästi raivaamaan kaikkia tielle kaatuneita puita.

Poliisi kehottaakin tieliikenteeseen lähteviä ottamaan mukaan moottorisahan tai muuta raivauskalustoa, mikäli tällaiseen on mahdollisuus.

Myös Satakunnan alueella myrsky on kaatanut runsaasti puita teille ja sähkölinjojen päälle. Palokunta ja sähkölaitokset työskentelevät täydellä teholla vahinkojen korjaamiseksi.

Poliisi varoittaa ihmisiä kaatuneista puista teillä koko Satakunnan alueella. Autoilu ei ole tällä hetkellä turvallista Satakunnan alueella erittäin kovan tuulen takia. Poliisin mukaan ihmisten kannattaa pysytellä sisätiloissa, sillä myrskytuulen mukana lentää myös erilaisia esineitä, jotka voivat aiheuttaa vaaratilanteita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme