Mainos
Mainos

Varusmiehille valistusta perheväkivallasta

Perheväkivallan ehkäisyhanke liittyy Euroopan komission rahoittamaan ohjelmaan, joka käynnistyy varuskunnissa myös Kreikassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Norjassa.

Varusmiehille on ryhdytty antamaan valistusta perheväkivallasta. Etelä-Suomen lääninhallitus ja puolustusvoimat ovat nimenneet yhteishankkeensa kohteeksi nuoret, jotka aloittivat palveluksensa tammikuussa Upinniemen ja Vekaranjärven varuskunnassa.

Parisuhdeväkivallan ehkäisyhanke liittyy Euroopan komission rahoittamaan Daphne-ohjelmaan. Projekti kestää vähän yli vuoden ja ulottuu varuskuntiin myös Kreikassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Norjassa.

Varusmiehille on valmistettu nuoria puhutteleva esite, ja tietoa jaetaan myös erillisissä koulutustilaisuuksista. Varusmiehiltä kerätään samalla tietoa perheväkivaltaa koskevaan tutkimukseen. Kysymykset koskettavat kokemuksia ja näkemyksiä väkivallasta omissa ihmissuhteissa tai lähipiirissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot