Mainos
Mainos

Varusmies loukkaantui vakavasti

Varusmies on loukkaantunut vakavasti ampumatapaturmassa Karjalan prikaatissa. Alustavan tiedon mukaan alokas haavoittui vakavasti todennäköisesti oman rynnäkkökiväärinsä luodista.

Alokas on loukkaantunut vakavasti ampumatapaturmassa Karjalan prikaatissa. Onnettomuus tapahtui aamupäivällä varuskunnan ampumaradalla Vekaranjärvellä.

Alokkaan kasvoihin osunut luoti lähti joko uhrin omasta tai toisen varusmiehen rynnäkkökivääristä. Tapaturma sattui alokkaiden koulutusohjelman mukaisessa kouluammunnassa. Alustavan tiedon mukaan kyseessä oli vahingonlaukaus.

Loukkaantunut varusmies on kotoisin pääkaupunkiseudulta. Hän sai välittömän ensiavun tapahtumapaikalla olleelta lääkintähenkilökunnalta. Loukkaantunut on kuljetettu hoitoon ambulanssikopterilla Töölön sairaalaan Helsinkiin. Hän on tajuissaan.

Loukkaantuneen omaisille on ilmoitettu tapahtuneesta. Muille tapahtumapaikalla olleille varusmiehille annetaan kriisiapua. Poliisi tutkii tapausta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme