Mainos
Mainos

Varusmiesten illanvietot herättävät pahennusta

Presidentti Tarja Halonen on ilmoittanut, ettei hän hyväksy vähäpukeisia missejä eikä bikineihin pukeutuneita tanssijoita varuskunnissa järjestettävissä illnavietoissa.

Puolustusvoimissa harkitaan varusmiesten illanviettojen siistimistä. Asia on lähtenyt liikkeelle presidentti Tarja Halosen kannanotosta.

Halonen on kertonut tavatessaan Varusmiesliiton johtoa, ettei hän hyväksy vähäpukeisia missejä eikä pelkkiin bikineihin pukeutuneita tanssiryhmiä varuskunnissa pidettävissä illanvietoissa.

Sanomalehti Kalevan mukaan presidentti ei ole antanut mitään käskyjä illanviettotapojen siistimisestä, mutta pääesikunnassa asiaa harkitaan.

Pääesikunnasta korostetaan, että armeijassa ylipäällikön toive tulkitaan käskyksi. Varusmiesten illanvietot eivät kuulu palvelusaikaan. Ne ovat vapaaehtoisia, vaikka pidetäänkin varuskuntien tiloissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme