Mainos
Mainos

Vasemmistoliitolle 100 000 euron tuki Tradekalta

Vasemmistoliitto on julkistanut puoluerahoituksensa vuodesta 2007 lähtien.

Ammattiyhdistysliikkeeltä vasemmistoliitto sai toiminta-avustuksia vuosien 2007 ja 2008 aikana yhteensä noin 110 000 euroa. Vasemmistoliiton mukaan toiminta-avustuksia on käytetty työelämää edistävän toiminnan rahoitukseen, eikä vaalirahoitukseen.

Suurimpina tukijoina olivat Metalliliitto 33 000 eurolla ja Rakentajain vasemmistoyhdistys noin 16 000 eurolla.

Tradeka-yhtymältä toiset 100 000

Tradeka-yhtymältä vasemmistoliitto on saanut kolmen vuoden aikana yhteensä 100 000 euroa. Näitäkään rahoja ei ole puolueen mukaan käytetty vaalikampanjointiin, vaan puoluetoimintaan. Tradeka omistaa mm. hotelli- ja ravintolatoimintaa pyörittävän Restelin ja osan Suomen Lähikaupasta, johon kuuluvat mm. Siwa- ja Valintalo-myymälät.

- Meillä on ollut Tradekan kanssa tällainen markkinointiyhteistyösopimus. Puolue käyttää tilaisuuksia järjestäessään Tradekan tiloja, kertoo puoluesihteeri Sirpa Puhakka.

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Kymmenen uutiset 13.8.2009)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot