Mainos
Mainos

Vasemmistoliiton Kalliorinne hätistelee haaskansyöjiä

Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Risto Kalliorinne torjuu puolueen ulkopuolelta tulevia kosiskeluja. Hänen mukaansa vasemmistoliitossa halutaan näyttää, että puolue ei kaadu Siimeksen lähtöön.

Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Risto Kalliorinne torjuu SDP:n suunnalta tulevat kosiskelut.

- Viime päivinä on ollut näitä raadonsyöjiä tulossa tänne vasemmistoliiton haaskalle. Nämä raadonsyöjät voivat kyllä tässä matkan varrella pettyä pahasti, Kalliorinne sanoi.

Hänen mukaansa vasemmistoliitossa halutaan nyt näyttää, ettei puolue kaadu puheenjohtaja Suvi-Anne Siimeksen lähtöön. Tähän asti on hänen mukaansa ollut liikaakin uskoa siihen, että yhdet kasvot ja yksi mediapersoona kannattelisi puoluetta.

- Nyt on tultu siihen tilanteeseen, että on pakko ottaa tämä homma paljon leveämmille hartioille ja näyttää ulospäin, että vasemmistoliitossa on laajalla rintamalla toimijoita, jotka haluavat nimenomaan toimia vasemmistoliiton tulevaisuuden hyväksi, Kalliorinne sanoi.

Kalliorinne kertoi, ettei ollut kuullut SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluoman ulostulosta etukäteen. Heinäluoma sanoi SDP:n puoluevaltuustossa, ettei näe enää aatteellisia perusteita vasemmiston kahtiajaolle. Kalliorinne oli jyrkästi eri mieltä.

- Tämä on viesti kaikille näille haaskalle tulijoille, niin soineille, cronbergeille kuin heinäluomille, että kyllä me aiotaan jatkaa voimakkaasti omana puolueena, Kalliorinne sanoi, viitaten perussuomalaisten, vihreiden ja SDP:n puheenjohtajiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme