Mainos
Mainos

Vasemmistoliiton Mustajärvi loukkaantui loikkaushuhuista

Vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvi tyrmää MTV3 Uutisille väitteet, joiden mukaan hän olisi loikkaamassa Perussuomalaisten riveihin. Turun Sanomien lähteen mukaan Mustajärven lisäksi myös vasemmistoedustajat Jyrki Yrttiaho ja Anna Kontula kävisivät neuvotteluja oppositiossa olevaan Perussuomalaisiin.

- Ehei, siinä ei ole mitään perää. Tällaisia juttuja on paljon liikkeellä. Minä epäilen, että niitä lasketaan liikkeelle osin siitä syystä, että halutaan horjuttaa meidän tilannettamme, jotka suhtautuvat kriittisesti vasemmistoliiton hallitusyhteistyöhön kokoomuksen kanssa, sanoo Mustajärvi.

Mustajärvi kertoo pitävänsä loikkausväitteitä jopa loukkaavina.

- Joka minua vähääkään tuntee, niin tietää, ettei minun luonnollani loikkariksi aleta. Minä olen vasemmistolainen ja tulen olemaan sitä hautaan asti, painottaa Mustajärvi.

Mustajärvi on arvostellut Vasemmistoliiton osallistumista hallitukseen. Hän kritisoi erityisesti EU:n kriisimaiden tukemista. Mustajärvi aikoo äänestää oman kantansa mukaisesti puolueen ryhmäkurista huolimatta.

- Minun linjani ei tule muuttumaan tässä asiassa, ja jos siitä jotakin seuraa, niin sitten seuraa, mutta tällaisista asioista minä en kauppaa käy.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme