Mainos
Mainos

Vasemmistoliitto epäilee hallituksen tupo-haluja

Vasemmistoliitto epäilee hallituksen, varsinkin valtiovarainministeri Sauli Niinistön tupo-halukkuutta.

Vasemmistoliiton johto epäilee, että kaikki maan hallituksessa eivät aidosti pyrkisi kattavan ja pitkäaikaisen tuloratkaisun aikaansaamiseen.

Puheenjohtaja, toinen valtiovarainministeri Suvi-Anne Siimes toivoi puolueen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Lahdessa, että koko hallitus ottaisi "lusikan kauniiseen käteen" ja olisi tähänastista aktiivisempi asiassa.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Outi Ojala mainitsi nimeltä myös epäilyn kohteen, valtiovarainministeri Sauli Niinistön. Ojala kyseli, arvostaako Niinistö hallituksen ja työmarkkinajärjestöjen suhteita vain haluaako hän käyttää tämän hetken hyviä oloja kolmikantaisen valmistelun romuttamiseen.

Siimes arvosteli myös hallituskumppaneittensa kokoomuksen ja SDP:n keskinäistä huutokauppaa veronalennuksista, sillä budjettiesityksen "hyvin suuriksi mitoitetut" veronalennukset veivät hänen mukaansa tilaa muunlaisen oikeudenmukaisuuden toteutumiselta.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme