Mainos
Mainos

Vasemmistoliitto hämmästelee keskustelua kauppojen aukioloista

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Annika Lapintie hämmästelee ministerien Jyrki Kataisen (kok.) ja Mari Kiviniemen (kesk.) puheita kauppojen aukioloaikojen vapauttamisesta. Hän luonnehtiikin puheita kesän hupipuheiksi.

Lapintie on sanonut eduskuntaryhmänsä kokouksessa Turussa, että hän ei voi mitenkään ymmärtää, miten kauppojen aukioloaikoja lisäämällä voitaisiin laskea ruuan hinnan nousua. Hän on myös korostanut, että asiakkaiden määrä tai käytettävissä olevat rahat eivät lisäänny, vaikka kaupat olisivat auki 24 tuntia vuorokaudessa; lisäkulut siirtyisivät väistämättä asiakkaiden maksettaviksi.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Martti Korhonen puolestaan vaatii, että oppositio on otettava parlamentaaristen voimasuhteiden mukaisesti valmistelemaan veropolitiikan lähivuosien suurta linjaa. Hän muistuttaa myös, että veroratkaisut ovat keskeisen tärkeitä sekä kotitalouksien toimeentulon että julkisen talouden selviytymisen kannalta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme