Mainos
Mainos

Vasemmistoliitto rankaisee Emu-kapinallisiaan

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä harkitsee kolmen Emu-äänestyksessä hallitukselle epäluottamusta äänestäneen jäsenensä rankaisemista. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Martti Korhonen arvelee, että ryhmä käsittelee asiaa runsaan viikon kuluttua.

EI-nappia painaneiden ja siis hallitukselle epäluottamusta äänestäneiden joukossa oli kuusi hallituspuolueiden kansanedustajaa. Heistä vasemmistoliittolaiset ovat nyt saamassa rangaistusta eduskuntaryhmältään. Ryhmäpuheenjohtaja Martti Korhonen sanoi illalla MTV3:n uutisille, että on selvää, että asiasta on nyt keskusteltava kolmikon kanssa.

Asia noussee esiin myös eduskuntaryhmän kokouksessa runsaan viikon kuluttua. Tämän viikon kahdessa ryhmäkokouksessa sitä vielä tuskin käsitellään. Monet edustajat kun ovat tällä viikolla valiokuntamatkoilla. Tällä kolmikolla on pohjalla jo yksi huomautus, he kun lipesivät hallitusrintamasta jo helikopteriäänestyksessä. Korhonen ei kuitenkaan usko, miesten tulevan edes määräaikaisesti erotetuiksi ryhmästä. "Vakava varoitus", riittänee, arvelee ryhmäpuheenjohtaja. Yksi selitys parin viikon viiveeseen rikoksen ja rangaistuksen esiinottamisen välillä lienee se, että Vasemmistoliitto ei halunnut rangaistusten kummittelevan kuluneen EMU-vapun poliittisissa puheissa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme