Mainos
Mainos

Vasemmistoliitto sai ensimmäisen puoluejohtajaehdokkaan

Entinen vasemmistonuorten johtaja sanoo toivovansa vasemmistoliittoon aattellisesti voimakkaampaa otetta.

Vasemmistonuorten entinen puheenjohtaja Paavo Arhinmäki pyrkii vasemmistoliiton puheenjohtajaksi. Arhinmäki kertoi asiasta eilen Nelosen Tuomas & Juuso Experience -ohjelmassa.

Arhinmäki on ensimmäinen, joka on julkisesti kertonut tavoittelevansa Suvi-Anne Siimeksen tyhjäksi jättämää puoluejohtajan paikkaa. 29-vuotias Arhinmäki johti vasemmistonuoria vuosina 2001-2005. Nyt hän istuu vasemmistoliiton puoluehallituksessa ja avustaa työkseen kansanedustaja Esko-Juhani Tennilää eduskunnassa.

Arhinmäki sanoo kaipaavansa puolueeseen aatteellisesti voimakkaampaa otetta. Siimeksen kaudella puolueessa on Arhinmäen mielestä hieman varottu sanomasta tiukasti silloin, kun sellaisen paikka olisi ollut.

Puheenjohtajakisan ennakkosuosikiksi veikkailtu eduskuntaryhmän puheenjohtaja Martti Korhonen ei ole toistaiseksi paljastanut aikeitaan. Korhosen mahdollisuudet paranivat, kun vt. puheenjohtaja Risto Kalliorinne ilmoitti eilen jäävänsä pois kisasta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme