Mainos
Mainos

Vasemmiston Sirnö täydensi vaalirahailmoitustaan

Vasemmistoliiton kansanedustaja Minna Sirnö on täydentänyt vaalirahailmoitustaan viikko sitten perjantaina. Hän on ilmoittanut saaneensa Ohjelmatyö ry:ltä 8000 euroa ja Kuljetustyön tuki ry:ltä 200 euroa viime vuoden eduskuntavaaleissa.

Sirnö on toistaiseksi viimeisin vaalirahailmoitustaan täydentänyt kansanedustaja. Kaikkiaan hänen kampanjansa maksoi 30740 euroa.

Ohjelmatyö ry. on viitisenkymmentä vuotta sitten perustettu kulttuuriyhdistys, joka on lähellä vasemmistoliittoa. Se jakoi viime eduskuntavaalien yhteydessä yli 100000 euroa vasemmiston ehdokkaille.

Sirnö on kolmas vasemmistoliiton kansanedustaja, joka on täydentänyt vaalirahailmoitustaan jälkikäteen: Paavo Arhinmäki ja Erkki Virtanen lisäsivät tietoja toukokuussa.

Kaikkiaan 37 kansanedustajaa tai kansanedustajaehdokasta on täydentänyt vaalirahailmoitustaan sitten toukokuun puolivälin, kun kohina vaalirahoista alkoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme